Geef een nieuwe stimulans aan uw verhuurbedrijf

Wij ontwikkelden een sneller, gemakkelijker en gebruiksvriendelijker platform dat u toelaat om de manier waarop u zaken doet te verbeteren.

Mosi is een innovatieve digitale interface die u toelaat uw producten en verhuringen beter op te volgen, uw transacties gemakkelijker en veiliger te laten verlopen en uw prijszettings- en marketingstrategie te optimaliseren.

Bovendien helpen onze bewezen marketingstrategie en betere gebruikservaring uw online bereik te vergroten en zo ook uw omzet.

Screen 1

Een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te passen profiel dat u toelaat nieuwe producten online te plaatsen en uw voorraad te beheren. Alle producten worden op MOSI opgelijst en klanten krijgen toegang tot uw pagina binnen het MOSI-platform of via uw website.

Screen 2

Veilige transacties

Gebruik van kredietkaarten en vereenvoudigde betaling. U kan betalingen met Visa, Mastercard en Bancontact aanvaarden zodra u uw winkel opstart.

Beschikbaarheidsstatus

Beheer uw volledige inventaris met Mosi: houd uw voorraad bij en stop automatisch de verhuring bij onvoldoende voorraad.

Mobiel dashboard

Ontvang betalingen en volg bestellingen op via uw telefoon. Voeg producten toe, neem foto’s van een product, verander een prijs of beheer je voorraad en dat alles met uw telefoon.

Marketing & SEO

Help potentiële klanten uw winkel te vinden via zoekmachines. MOSI ondersteunt de beste praktijken van Search Engine Optimisation en omvat de integratie van sociale media.

Klantenondersteuning

Werk samen met ons support team: een eCommerce designer, een ontwikkelaar en een marketeer. Samen dragen wij bij tot het succes van uw online verhuurbedrijf.

Analyse

U kunt steeds zien waar uw klanten vandaan komen en hoe ze uw online winkel gevonden hebben. U kunt verhuringen, bezoeken en doorverwijzingen traceren.

Uw klanten kunnen surfen en in uw winkel huren via hun mobiele telefoon, tablet of PC.

Ons platform werkt met eigen intuïtieve instellingen zodat u snel en gemakkelijk elk facet van uw winkeletalage kan aanpassen.

Devices

Partners in ons avontuur

De echte waarde van een partnerschap bestaat in het mogelijk maken van de doorstroming van talent en middelen tussen bedrijven en eindgebruikers en het versnellen van innovatie zodat beide partijen hun meest dringende problemen kunnen oplossen. Voor u en voor ons, gaat het om het tot leven brengen van onze visie: Freedom From Ownership.

Alvaro Cosi

Co-founder I CMO

Pascal Sardella

Co-founder I CTO

Sebastian Matoso

Co-founder I CEO

Pierre Burton

UX/UI Designer

Jean-Baptiste Escoyez

Coach